Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı’nın tanınan ve saygın gazetecilerinden Nezir Çelik’in vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Ağrı’nın ve Doğubayazıt ilçesinin başarılı ve tanınan gazetecilerinden biri olan Nezir Çelik, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın da meslektaşı saygın gazeteci Çelik için bir başsağlığı mesajı yayınladı.
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, “Ağrı’nın duayen gazetecilerinden meslektaşımız Nezir Çelik’in geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi hepimizi derinden üzmüş bulunmakta. Doğubayazıt Gazetesi ve internet haber sitesinin sahipliğini ve yayın yönetmenliğini yürüten Nezir Çelik’e Allah'tan rahmet Çelik Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.