AK Parti Milletvekili Ataman’dan, Leyla Zana’ya “saygı ziyareti”
AK Parti Milletvekili Ataman’dan, Leyla Zana’ya “saygı ziyareti”
İçeriği Görüntüle


Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın, Yalova’da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonu sırasında çıkan çatışmada şehit düşen polislerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “Yalova’da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonu sırasında çıkan çatışmada şehit düşen kahraman polislerimiz İlker Pehlivan, Turgut Külünk ve Yasin Koçyiğit’e Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını hiçe sayarak görev yapan kahraman emniyet mensuplarımız, bu toprakların ebedî teminatıdır. Onların fedakârlığı asla unutulmayacak, isimleri daima minnet ve şükranla anılacaktır.

Terörün her türlüsünü lanetliyor, devletimizin ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesinde daima yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum. Aziz şehitlerimizin mekânı cennet, makamları âli olsun.” ifadelerini kullandı.