DEMBİR DER heyetiyle MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret eden Mehmet Metiner, “Kıymetli abim Volkan Yılmaz’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Metiner, DEMBİR DER heyetiyle birlikte MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde gündeme gelen “Terörsüz Türkiye” süreci üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Metiner, görüşmenin son derece verimli geçtiğini belirterek, “Bugün DEMBİR DER heyeti olarak MHP İstanbul İl Başkanımız, kıymetli abim Volkan Yılmaz’ı tebrik ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve değerli yönetimine başarılar diliyorum. Nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Terörsüz Türkiye Sürecini Konuştuk”

AİÇÜ Rektörü Gülçin, çocuklarla bir arada!
AİÇÜ Rektörü Gülçin, çocuklarla bir arada!
İçeriği Görüntüle

Ziyarette Türkiye’nin birlik, kardeşlik ve huzur iklimi açısından önem taşıyan başlıkların ele alındığını kaydeden Metiner, “Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin başlattığı Terörsüz Türkiye sürecinin başarıyla hitama ermesi için yapılması gerekenleri konuştuk. Bu sürecin ülkemizin geleceği, milletimizin huzuru ve kardeşliğimizin güçlenmesi açısından tarihi bir öneme sahip olduğuna inanıyoruz” dedi. Metiner, MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz’a çalışmalarında başarılar dileyerek, sürece katkı sunan tüm isimlere teşekkür etti.

7Ec40Ef7 5396 413B 9Fc7 5A11833991A3

D33B7E64 31F0 40F2 Ad95 1B884E96Cf71