İş insanı Volkan Barbaros, 21 Ekim Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için özveriyle görev yapan tüm basın mensuplarının gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
SHELTER INN Otel Spa, VB Enerji ve Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı ve 61. Komite ATO Meclis Üyesi İş insanı Volkan Barbaros, Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Barbaros, toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için önemli bir görev üstlenen gazetecilerin, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük sorumluluk taşıdığını belirtti.
Gazeteciliğin fedakârlık, sorumluluk ve mesleki ilkeler gerektiren önemli bir meslek olduğuna dikkat çeken Barbaros, basın mensuplarının gece gündüz demeden yürüttüğü çalışmaların toplumsal bilinç açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
“TÜM GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
Mesajında basın özgürlüğünün ve tarafsız habercilik anlayışının önemine değinen Volkan Barbaros, şu ifadeleri kullandı:
“Toplumu bilgilendirme, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla kamuoyunun sesi olan tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. İlkeli ve özverili çalışmalarıyla ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı sunan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.”
Barbaros, mesajının sonunda meslek ilkeleri doğrultusunda görev yapan gazetecilere çalışmalarında başarılar dileyerek tüm basın çalışanlarının Gazeteciler Günü’nü kutladı.




