Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Bektik, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı anma mesajında Atatürk’ün fikir mirasına vurgu yaptı.

OGC Genel Başkan Yardımcısı Bektik yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Eğitim-İş Şube Başkanı Akboğa’dan Çekmeköy’deki öğretmen cinayetine tepki!
Eğitim-İş Şube Başkanı Akboğa’dan Çekmeköy’deki öğretmen cinayetine tepki!
İçeriği Görüntüle

Atatürk; özgür düşüncenin, bilimin, kadın haklarının ve toplumsal aydınlanmanın simgesi olmuştur. Bugün bizlere düşen görev, onun mirasına sahip çıkarak, laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye için çalışmaktır.

Atatürk’ün ilke ve devrimleri, sonsuza kadar milletimizin yolunu aydınlatacaktır. 10 Kasım sadece bir anma günü değil, aynı zamanda Atatürk’ün vizyonunu yeniden hatırlama ve yaşatma günüdür.” ifadelerine yer verdi.