AK Parti’de Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Hülya Terzioğlu getirildi. Atama, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından 1 Ekim 2026 tarihinde duyuruldu. Atamanın ardından AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci de sosyal medya hesabından Prof. Dr. Hülya Terzioğlu’nu tebrik ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Ruken Kilerci’den Tebrik Mesajı

Milletvekili Ruken Kilerci mesajında, Terzioğlu’nun yeni görevinin ülke, millet ve teşkilat açısından hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığımıza Prof. Dr. Hülya Terzioğlu atanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Görevinin ülkemiz, milletimiz ve teşkilatımız için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Hülya Terzioğlu’nun Marmara İlahiyat Fakültesi mezunu olduğu, yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptığı ve 2023 yılında Kelam Anabilim Dalında profesörlüğe atandığı açıklandı.

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Mesajlarına Dikkat Çeken Değerlendirme
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Mesajlarına Dikkat Çeken Değerlendirme
İçeriği Görüntüle