Ağrı merkezli 6 ilde yapılan dolandırıcılık operasyonuyla gözaltına alınan 20 şüpheliden 9 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile yapılan Ağrı merkezli ortak operasyonlarda; Gaziantep, İstanbul, Adana, Tokat ve Siirt’te belirlenen 18 ayrı adrese baskın düzenlendi.

AK Parti Milletvekili Ruken Kilerci’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AK Parti Milletvekili Ruken Kilerci’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen operasyonlarda, 20 şüpheli gözaltına alınırken, suçta kullanılan çok sayıda materyal (Telefon, SIM Kart, Tablet, Laptop Bilgisayar ve Kurusıkıdan dönüştürülen tabanca ele geçirildi.

Mahkemeye  çıkarılan şüphelilerden 9 kişi tutuklanırken 11 şüpheli hakkında ise adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi.