Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 07.11.2025 tarihinde beyin kanaması şikayetiyle Beyin Cerrahisi Polikliniği’ne başvuran B.A. isimli hastaya kritik bir operasyon gerçekleştirildi. Beyin Cerrahisi hekimleri Op. Dr. Ömür Cemal Kazaz ve Op. Dr. Muhammed Serpi tarafından uygulanan tanısal DSA (dört sistem selektif beyin anjiyografisi) işlemi başarıyla tamamlandı.
Bu girişim, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarihinde bir ilki temsil ediyor. İleri düzey cerrahi ve tanı hizmetlerinin hastane bünyesinde artık başarıyla yapılabiliyor olması, bölge halkının sağlık hizmetlerine erişiminde kalitenin arttığının en somut göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Hastane yönetimi, bu önemli başarılarından dolayı hekimler Op. Dr. Ömür Cemal Kazaz ve Op. Dr. Muhammed Serpi’ye teşekkürlerini iletti ve hastaya acil şifalar diledi.




