Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve IC Holding Başkanı İbrahim Çeçen’i misafir etti.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan ve IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı’yı ziyaret etti.
Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda gerçekleşen karşılama programında, heyeti Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin karşıladı. Karşılamada üniversite yetkilileri ve il protokolü de hazır bulundu.
Prof. Dr. Özvar ve beraberindeki heyet, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ağrı Valisi Mustafa Koç’u makamında ziyaret ederek Ağrı’daki yükseköğretim faaliyetleri ve üniversite yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin gelişim süreci ve geleceğe yönelik projeler ele alındı.
YÖK Başkanı Özvar’ın Ağrı ziyareti çerçevesinde, üniversite yerleşkesinde yapılması planlanan yeni yatırımlar ve akademik iş birlikleri de gündeme geldi.