Ağrı Et ve Balık Kombina Müdürü Yılmaz Aslan, muhterem eşi Meryem Aslan’ın vefatının ardından kendisinin ve ailesinin yanında olan yakınlarına teşekkür etti.
Ağrı ilimiz eşraflarından, tanınmış bürokratlarından olan Ağrı Et ve Balık Kombina Müdürü Yılmaz Aslan’ın muhterem eşi Meryem Aslan bugün sabah saatlerinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşmuştu. Yılmaz Aslan da muhterem eşinin vefatında yanında olan yakınlarına teşekkürünü yayımladığı mesajla iletti.
Yılmaz Aslan eşinin acı kaybı sonrasında yayınladığı mesajında, “Eşim Meryem Aslan’ın vefatından sonra beni yalnız bırakmayan tüm dostlara, cenazeye katılan, çelenk gönderen, taziyeye gelen, telefonla mesajla ve sosyal medya yoluyla başsağlığı dileyen, acımızı paylaşan bütün dostlarımıza şahsım ve ailem adına çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim, eşim ve hepimizin ölmüşlerimize rahmet eylesin ve geride kalanlara uzun ömürler versin.” dedi.