Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın, başarılı bir tıbbi operasyon geçiren Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başarılı bir kalp kapakçığı operasyonu geçirdi. MHP’den yapılan açıklamada Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, OGC Genel Başkanı Nihat Aydın da geçmiş olsun mesajı yayınladı.
OGC Genel Başkanı Aydın yayınladığı geçmiş olsun mesajında, “Başarılı bir tıbbi operasyonla kalp kapakçığı ameliyatı geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendisine Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum.” dileklerinde bulundu.