Malazgirt Ziraat Odası Başkanı (MZOB) Tahsin Kılıç, çiftçilere yönelik projelere verdiği destek ve uzun yıllardır tarımsal kalkınmaya sağladığı katkılarından dolayı Muş İl Genel Meclis Üyesi Sait Yıldırım’a “Çiftçi Dostu Şeref Belgesi” takdim etti.

Bölgemizin en başarılı projelerini ortaya koyan, yaptığı başarılı çalışmalarla çiftçilerin yüzünü güldürmesiyle bilinen çiftçi dostu Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, İlçedeki çalışan çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Kılıç, çiftçilere yönelik projelere verdiği destek ve uzun yıllardır tarımsal kalkınmaya sağladığı katkılarından dolayı Muş İl Genel Meclis Üyesi Sait Yıldırım’a “Çiftçi Dostu Şeref Belgesi” takdim etti.

Başkan Kılıç, belgeyi takdim ederken yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz dönemde de Muş İl Genel Meclis Başkanı olan Sait Yıldırım, yıllardır biz çiftçilerin yanında olmuş, birçok projemize destek vermiştir. Bu anlamlı katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sait Yıldırım ise aldığı belge nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çiftçilerimizin her zaman yanında olmaktan gurur duyuyorum. Malazgirt, tarımsal potansiyeli yüksek bir ilçemiz ve bizler bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Nihat Aydın’ın Kaleminden... Ağrı’da Betonun Altında Ne Var? Konut Sektöründe Gölge Aktörler ve Vergi Kaçakçılığı İddiaları
Nihat Aydın’ın Kaleminden... Ağrı’da Betonun Altında Ne Var? Konut Sektöründe Gölge Aktörler ve Vergi Kaçakçılığı İddiaları
İçeriği Görüntüle

Ziraat Odası üyeleri de Sait Yıldırım’a teşekkürlerini ileterek, bu tür desteklerin tarımın gelişmesi adına büyük önem taşıdığını belirttiler.