Gülşen ve iş insanı Yüksel Eroğlu ailesinin kıymetli oğlu Mehmet Fatih ile Sevim ve Ramazan Polat ailesinin kıymetli kızı Zeynep, Sancaktepe’de bulunan Sancak Palas Düğün ve Davet Salonu’nda düzenlenen görkemli törenle dünyaevine girdi.
Siyaset, iş dünyası, spor camiası ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği düğün, binlerce davetliyi bir araya getirdi. Salonun tamamen dolduğu gecede davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak olurken müzik ve eğlence eşliğinde unutulmaz anlar yaşadı.
Eroğlu ve Polat Ailelerinden Örnek Ev Sahipliği
Düğünün ev sahipliğini üstlenen damadın babası iş insanı Yüksel Eroğlu ile damadın amcası ve Sancaktepe Belediye Spor Kulüp Başkanı Cengiz Eroğlu, gecenin başından itibaren misafirleriyle yakından ilgilendi.
Düğün salonunun girişinde davetlileri bizzat karşılayan Eroğlu ailesi, gelen konuklara tek tek “Hoş geldiniz” diyerek sıcak bir karşılama gerçekleştirdi. Misafirlerin salona geçmesinin ardından da ilgisini sürdüren Yüksel Eroğlu ve Cengiz Eroğlu, masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti ve yeniden “Hoş geldiniz” diyerek konukların hal ve hatırını sordu. Samimi ve nezaket dolu ev sahipliği, düğüne katılan davetliler tarafından büyük takdir gördü.
Protokol, İş Dünyası ve STK’lar Düğünde Buluştu
Görkemli düğün töreni; siyaset, iş dünyası, spor camiası ve sivil toplum kuruluşlarının önemli isimlerini bir araya getirdi. Düğüne Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Kılıç ve Nevzat Kılıç, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Feyzullah Torlak, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Aytekin, Sancaktepe Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan müdürler ve yöneticiler ile Vakıf Müdürü Şaban Bey de katılım sağladı.
Törende ayrıca;
- Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman
- Kocaeli Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Allak
- Ağrı Dernekler Konfederasyonu (AĞKON) Başkanı Vefa Kızılaslan
- Doğu ve Güneydoğu Sanayi İş Adamları Derneği (DOGASİAD) Başkanı Cengiz Özkaya
- Sultanbeyli Ağrılılar Derneği Başkanı Turan Timur
- Sancaktepe Ağrılılar Derneği Başkanı Sadık Belkısbaşta olmak üzere çok sayıda STK başkanı, yönetim kurulu üyesi, iş insanı ve binlerce vatandaş hazır bulundu.
Nurullah Çukan’dan Unutulmaz Sahne
Gecenin en renkli anlarından biri ise Ağrılı sevilen sanatçı Nurullah Çukan’ın sahne almasıyla yaşandı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren Çukan, davetlilere müzik dolu anlar yaşatırken, salonu dolduran konuklar da şarkılara eşlik ederek halaylarla geceye renk kattı.
Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Eğlence Devam Etti
Müzik ve eğlencenin hiç eksik olmadığı düğünde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar halaylar çekildi. Davetlilerin coşkusu saatler boyunca devam ederken, genç çiftin mutluluğu da geceye damgasını vurdu. Gecenin sonunda davetliler, Zeynep ve Mehmet Fatih çifti ile Eroğlu ve Polat aileleriyle hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Müzik, eğlence, halay ve dostluklarla geçen görkemli düğün, mutluluk dolu anların ardından hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
Eroğlu ve Polat Ailelerinin Mutlu Günü Şölene Dönüştü
Neşe, müzik ve coşkunun hâkim olduğu gecede Eroğlu ve Polat aileleri, çocuklarının bu mutlu gününde büyük sevinç yaşadı. Davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak olarak gece boyunca doyasıya eğlendi. Yüksel Eroğlu ve Cengiz Eroğlu’nun örnek ev sahipliğinde gerçekleşen görkemli düğünde, Eroğlu ve Polat ailelerinin mutlu günü binlerce davetlinin katılımıyla adeta bir şölen havasında kutlandı.
Eroğlu ve Polat ailelerini tebrik ediyor, Zeynep ve Mehmet Fatih çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur, sevgi ve mutluluk diliyoruz.





