Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse karşı vatandaşlara sesli mesaj ile seslendi.

Nihat Aydın’ın Kaleminden... Bir Bilim Işığı Olarak AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin: Ağrı’dan Zirveye Yükselen Akademik Başarı
Nihat Aydın’ın Kaleminden... Bir Bilim Işığı Olarak AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin: Ağrı’dan Zirveye Yükselen Akademik Başarı
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz. Koronavirüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor." dedi.

Hijyen kurallarına riayet edilmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Hijyen kurallarına riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince artırmalı, zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız. İbadetlerimizi evlerimizde eda etmeye, mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmemeye ve vaktimizi evlerimizde geçirmeye özen gösterelim." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1241104765574172685?s=20