AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Ağrı’nın spor altyapısı ile ilgili önemli talepleri iletti.

Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Yıldız, “Sayın Bakanımıza ilimiz adına ilettiğimiz talepler olumlu karşılandı. Eleşkirt Kayak Merkezi’nin yeniden faaliyete geçmesi, Küpkıran Kayak Tesisi’nin modernize edilmesi, Tutak’a olimpik yüzme havuzu, Patnos’a modern bir spor kompleksi ve Ağrı Merkez’e gençlerimizin gelişimine katkı sunacak bir Sporcu Fabrikası kazandırılması konusunda destek sözü aldık.” dedi.

Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda Yeni Döneme Güçlü Başlangıç
Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda Yeni Döneme Güçlü Başlangıç
İçeriği Görüntüle

Bu önemli yatırımların Ağrı’nın gençlerine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Yıldız, “Sayın Bakanımıza hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. İlimiz için çalışmaya ve takip etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.