AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekti. Metiner, İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik ve İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı ile bir araya gelerek hem ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu hem de yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Metiner, İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, “Vali ve emniyet kökenli, milletin adamı bir devlet adamıyla ülke meseleleri hakkında hasbihal etmekten büyük bir keyif aldım. Ülke emin ellerde. Başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Metiner, Afyonkarahisar Valiliği görevinden İçişleri Bakan Yardımcılığına atanan Kübra Güran Yiğitbaşı’nı da ziyaret etti. Ziyarete ilişkin değerlendirmesinde Metiner, Yiğitbaşı’nın yeni görevinde başarılı olacağına inandığını belirterek, “Başarıları daim olsun” dedi.

Mehmet Metiner’den “Ümmetçilik” Vurgusu
Mehmet Metiner’den “Ümmetçilik” Vurgusu
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde devlet tecrübesi ve liyakatin önemine vurgu yapan Metiner’in, üst düzey kamu yöneticilerine yönelik destek ve iyi dilek mesajları kamuoyunda da olumlu karşılandı.

6705A58F A7D4 4838 917D 9F1Cb0Cae23B