Taziyeye gitmek için Ağrı’dan yola çıkan minibüsün Tokat’ta gerçekleştirdiği trafik kazası sonucunda 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Sakarya’da bir taziyeye katılmak için Ağrı’dan yola çıkan minibüs, Tokat’ın Reşadiye ilçesi yakınlarındaki Muhtardüzü köyü mevkiinde, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkarak devrildi.
Meydana gelen kazada, sürücü A.K. ile birlikte araçta bulunan 9 yolcu yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikenin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldığı ve teknik raporun kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.