DOLAR 32,5262 0.22%
EURO 34,9881 0.56%
ALTIN 2.434,49-0,16
BITCOIN 2027647-2,45%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki korucu çocuk dövdü iddiası!

Ağrı’daki korucu çocuk dövdü iddiası!

ABONE OL
21:05 | 30 Ağustos 2023 21:05
Ağrı’daki korucu çocuk dövdü iddiası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz Diyadin ilçesine bağlı Yukarıakpazar (Akbazara Jorê) Köyü’nde bir korucu tarafından 13 yaşındaki bir çocuğun darp edildiği iddia edildi.

kendilerine ait koyunları otlattığı sırada S.K. isimli köy korucusu Taştan’ı döverek darp etti.

İddialara göre, korucunun kaybolan kuzusunu aradığını ve kendisine sorduğunu belirten 13 yaşındaki Ozan Taştan, verdiği yanıtlar nedeniyle korucunun kendisini ve yanlarına gelen iki kardeşini de aynı şekilde dövdüğünü belirtti.

Yaşadıklarını anlatan Taştan, “S.K. yanıma gelerek kuzusunun kaybolduğunu, otlattığım sürünün içinde olup olmadığını sordu. Ben de kuzunun sürünün içinde olmadığını söyledim. Kendilerini şikâyet edeceklerini söyledi. Ben de kuzunun yanımda olmadığını, şikâyet edebileceğini söyledim. Verdiğim cevaplardan dolayı beni darp etmeye başladı. İki kardeşim yanıma geldiğinde, iki kardeşimi de dövdü. Daha sonra diz çöktürüp bana özür dilettirdi. Benim kafama vurup evimize gitti. Daha sonra silah sesleri geldi, tepenin arkasında olduğu için kimin ateş ettiğini görmedim.” dedi.

Darp edilen Taştan’ın kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürerken küçük çocuğun iki kolunun da alçıya alındığı ifade edildi.

Olayın ardından savcılığın soruşturma başlattığı S.K.’nin ise tutuklamaya sevk edilmeden adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.