Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ağrı'daki camilerde yatsı ezanı sonrası salgının son bulması için dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın çağrısı üzerine Ağrı'daki camilerde yatsı ezanının ardından koronavirüs salgınının son bulması için dua edildi.

Hacı Halis Ünsal Cami imamı, ezanın ardından caminin ses sisteminden dışarıya yaptığı duada, vatandaşların daha dikkatli olması ve evlerinde çıkmaması yönünde uyarılarda bulundu.

Vatandaşları dua etmeye davet eden cami imamı, yaptığı duada şu ifadelere yer verdi:"Yüce Allah devletimizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun.

Nihat Aydın’ın Kaleminden... Bir Bilim Işığı Olarak AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin: Ağrı’dan Zirveye Yükselen Akademik Başarı
Nihat Aydın’ın Kaleminden... Bir Bilim Işığı Olarak AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin: Ağrı’dan Zirveye Yükselen Akademik Başarı
İçeriği Görüntüle

Ülkemizi ve dünyamızı, bu salgından en kısa zamanda kurtarsın. Sağlık çalışanlarımızın ve hastalarımızın yardımcısı olsun."