Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Abdurrahman Çetin, annesi Yeter Çetin’in vefatında yanında olan yakınlarına teşekkür mesajı yayımladı.

Ağrı ilimiz Yazıcı Köyü eşraflarından, büyüklerinden ve kanaat önderlerinden Merhum Hacı Cercis’in eşi, Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Abdurrahman Çetin ve İş insanı Mehmet Çetin’in muhterem anneleri Yeter Çetin tedavi gördüğü Ağrı İbrahim Çeçen Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz pazartesi günü vefat etmişti. Başkan Abdurrahman Çetin de vefatında yanında olan yakınlarına teşekkürünü yayımladığı mesajla iletti.

Cemal Kaya: “Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum”
Cemal Kaya: “Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum”
İçeriği Görüntüle

Abdurrahman Çetin mesajında, “Aile büyüğümüz ve annemiz merhum Hacı Yeter Çetin’in vefatı sebebiyle bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak bizzat yanımızda bulunan, telefonla arayan, sosyal medyada paylaşımlarda bulunan, telefonla arayıp da ulaşamayan bütün dost, eş ve akrabalarımıza ailemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.