DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056582-1,14%
Ağrı
22°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı Yayınladı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı Yayınladı

ABONE OL
09:51 | 10 Kasım 2023 09:51
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı Yayınladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’inci yılında kendisini saygı ve minnetle andığı bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın mesajında, “Sadece Türk tarihi değil, dünya tarihi açısından da önemli şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.

Bizler biliyoruz ki 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür. Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk’ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı ve 100. yılına gururla ulaştığı Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve daha ileriye taşımak azim ve kararlılığını her daim yüreğinde taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.