DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047350-2,33%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suna Kepolu Ataman: “Hizmet üretme gayretimiz devam ediyor”

Suna Kepolu Ataman: “Hizmet üretme gayretimiz devam ediyor”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır ilimizde her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da hemşerilerini ziyaret etmeye ve ağırlamaya devam ediyor.  

ABONE OL
13:59 | 05 Aralık 2023 13:59
Suna Kepolu Ataman: “Hizmet üretme gayretimiz devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır ilimizde her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da hemşerilerini ziyaret etmeye ve ağırlamaya devam ediyor.

Diyarbakır’ın en güvenilir milletvekillerinden olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, bu hafta Diyarbakırlı hemşerilerini ziyaret ederken aynı zamanda da çalışma ofisinde onları misafir edip öneri ve taleplerini dinledi. Hemşerileri için hizmet üretme gayretinin sürekli devam ettiğinin altını çizen Diyarbakır Milletvekili, hemşerilerinin dertlerine derman olabilmek için çözümler konusunda da çalışmalarını devam ettiriyor. Aynı zamandan Çalışma Ofisi’ne ziyarette bulunan AK Parti Kulp Kadın Kolları Başkanı Hatice Akdeniz, Gençlik Kolları Başkanı İkrami Yerlikaya ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Suna Kepolu Ataman Diyarbakır’daki ziyaretleri kapsamında da ilk etapta AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Raşit Ocak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra da AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Abdurrahman Kikizade’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her iki başkana da yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Diyarbakır Milletvekili, onlara çalışmalarında başarılar diledi.

Diyarbakır’da sağlıklı, başarılı bir gelecek için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır Gençlik Derneği bünyesinde faaliyete giren; ‘Pars Yakın Müdafaa Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Hayata geçirilen bu projenin Diyarbakır ilimize hayırlı olmasında temennisinde bulunan Milletvekili, projede emeği geçenlere teşekkürü de bir borç bildi.

Diyarbakır’daki ziyaretlerinin ve ağırlamalarının ardından Ankara’ya dönen AK Parti Milletvekili hemşerileri ve memleketi için çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Bu kapsamda Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Diyarbakır’a yapılan ve yapılacak olan yatırım ve projeler hakkında verimli bir istişare gerçekleştirdi.

Milletvekili Suna Kepolu Ataman’ın Ankara’da gerçekleştirdiği son ziyaret de Anıtkabir’e oldu. ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir ve Kadın Milletvekilleri ile birlikte; Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını kazanma mücadelesindeki ilk somut adımın 89’uncu yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.