
Ankara’da ikamet eden, Ağrı’lı değerli iş adamı Erdal Şimşek Ağrı’ya geliyor
Ağrı’nın Ahmetbey köyü eşraflarından, uzun yıllardır Ankara’da yaşayan, iş dünyasında adından saygıyla söz edilen, inşaat ve gıda sektöründe değerli, başarılı projelerin altına imza atan, Ağrı’lı saygın iş adamı Erdal Şimşek Ağrı’ya geliyor.
Doğduğu toprakları unutmayan ve Ağrı’da yaşamasak bile özlemimiz,ruhumuz, aklımız her zaman Ağrı’da, hepimizin Ağrı’ya vefa borcu var diyen Erdal Şimşek; Ağrı’da aile büyükleri, eş dost ile yapacağı ziyaretlerin yanısıra, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve diğer bürokratlar ile de görüşmeler yapacağı bize gelen bilgiler arasında.
Şimşek, Ağrı için ileriye dönük ne gibi girişimlerin gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulunacağı, hayırsever kişiliği ile her zaman takdirle kendisinden söz edilen değerli iş adamımızın, Kurban Bayramı öncesi Ağrı’da yardıma muhtaç ailelerede katkı sağlayacağı duyumlarını aldık…Kendilerine şimdiden kadim şehir Ağrı’ya hoş geldiniz diyoruz.
Özel haber:Gönül Özkılıç