DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2077334-1,29%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan yarıyıl tatili mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan yarıyıl tatili mesajı

ABONE OL
18:02 | 20 Ocak 2023 18:02
OGC Genel Başkanı Aydın’dan yarıyıl tatili mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın mesajında, “Kıymetli öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz, saygıdeğer velilerimiz;
2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonuna geldik. Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili Öğrenciler, birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Hepinizi gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı ve kendinize güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum.

Kıymetli Velilerimiz, çocuklar; bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir. Etkili bir eğitim ve öğretim faaliyetinin gerçekleşmesi için siz kıymetli velilerimizin öğretmenlerimizle eşgüdüm içerisinde hareket etmesi oldukça önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor ve sevgilerimi sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.