DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050665-2,29%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın, gazeteci saldırısını kınadı!

OGC Genel Başkanı Aydın, gazeteci saldırısını kınadı!

ABONE OL
08:09 | 12 Temmuz 2023 08:09
OGC Genel Başkanı Aydın, gazeteci saldırısını kınadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Kars’ın Kağızman ilçesinde Kağızman kaymakamı Okan Daştan’ın koruma polisi F.K. isimli polis memurunun aracını yanlış yere park ettin gerekçesiyle gazeteci S.Ç’ye saldırmasını kınadı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın komama mesajında, “Karsta görev yapan İhlas Haber Ajansı muhabiri ve Kars Güncel İnternet Haber sahibi S.Ç. usulsüzlük iddiasıyla gelen bir haber bilgisini araştırmak için gitmiş olduğu Kağızman Kaymakamlığı binasında koruma polisinin saldırısına uğradı.

Toplumu aydınlatmak için mesai mefhumu gözetmeksizin görevini icra eden gazetecilere gerçekleştirilen fiziki saldırılar asla kabul edilemez. Basın Ahlak Kurallarını benimsemiş, kendine ilke edinen gazetecilerin, kaymakam polisi tarafından darp edilmesi kabul edilemez bir durumdur.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak Kağızman ilçesinde gazeteci arkadaşımızın yaşadığı bu aşağılık ve üzücü olayı derin duygularla kınıyoruz. Bizler bu olayın takipçisi olarak sorumluların bir an önce adalet karşısına çıkarımlarını istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.