DOLAR 32,4400 -0.15%
EURO 34,7553 -0.64%
ALTIN 2.444,240,34
BITCOIN 20972591,07%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dr. Cengiz Çelik: “Çok sayıda ekipman ve personelimizle sahadayız”

Dr. Cengiz Çelik: “Çok sayıda ekipman ve personelimizle sahadayız”

ABONE OL
00:19 | 10 Şubat 2023 00:19
Dr. Cengiz Çelik: “Çok sayıda ekipman ve personelimizle sahadayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizdeki 10 ili de etkileyen feci deprem sonrasında ihtiyaç duyulan yardımları bölgeden esirgemeyen ARKOZ Ağrı Çimento Fabrikası CEO’su Dr. Cengiz Çelik, çok sayıda ekipman ve personelle bölgede olmaya devam ediyor.

Dr. Cengiz Çelik’in konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Biraz feragat zamanı, kar planından ödün verme zamanı. İşleriniz iyi gitmesede biraz fedekarlık hepimiz için insani bir yaklaşım.

Bazı beklentilerden vazgeçelim, harekete geçelim, işimizde ticari bilançomuz küçülebilir, kolay değil fakat duyarlı olma zamanı. Bugün değilse ne zaman, bu insalar için değilse, kimin için? YARDIM ZAMANI!

İletişim ve iş yapma dehasıyız hepimiz, şimdi tanımadıklarımıza belki hiç görmeyeceğimiz insanlalara elini uzatma zamanı. Bu kadar vahim ağır bir durumu ne devlet ne de halk tek başına kurtaramaz. En büyük insanlık sınavı, enkaz altındakileri sonrada hayatta kalanları yaşatmamız lazım. Hepimiz biz diyerek yarını inşa etme çabası gösterelim, haydi…

Bütün çabalar stratejik önem taşıyor, hiç kolay değil, bölgedeki bilanço ağır ama insani mücadelemiz daha büyük olmalı. sözleriyle deprem bölgesinde olan vatandaşların yanında olduklarının altını çizdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.