DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045293-2,22%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dosso Dossi Holding, Amedspor’u ağırladı

Dosso Dossi Holding, Amedspor’u ağırladı

ABONE OL
18:36 | 28 Ekim 2023 18:36
Dosso Dossi Holding, Amedspor’u ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amedspor ve Arnavutköy Belediyespor arasında yarın gerçekleşecek maç için, Dossi Dossi Holding otellerinin kapısını Amedspor’a açtı.

Amedspor’u İstanbul deplasmanında, Hikmet ve Ahmet Eraslan kardeşlerin sahibi olduğu ünlü Dossi Dossi Holding ağırladı. 

Özellikle Doğu ve Güneydoğu’lu iş insanlarının gittikleri deplasmanlarda ağırladığı Amedspor’a, İstanbul’da Dosso Dossi Holding ev sahipliği yaptı. Tekstil, fuarcılık ve turizm alanında faaliyet gösteren Dosso Dossi Holding, yarın yapacakları Arnavutköy Belediyespor maçı için İstanbul’a giden Amedspor kafilesini otellerinde misafir ettiler.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Dernekleri Federasyonu başkanları Amedspor’u kaldığı otelde ziyaret ederek yarınki maç için başarılar diledi. 

CEGA Medyaya konuşan Amedspor Kulüp başkanı Aziz Elaldı, Hikmet ve Ahmet Eraslan kardeşlere Amedspor’a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki İstanbul deplasmanlarında da kendilerinden takımı ağırlama sözü aldıklarını dile getirdi. 

Başkan Elaldı, Dosso Dossi Holding’in bu davranışının bölge iş insanlarına örnek olması gerektiğini belirterek, Amedspor olarak, kendilerine güvenen ve destek verenleri mahçup etmeyeceklerini de sözlerine ekledi. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.