DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075599-1,97%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bingöl’de 2 polisimiz şehit düştü!

Bingöl’de 2 polisimiz şehit düştü!

ABONE OL
20:58 | 22 Mart 2022 20:58
Bingöl’de 2 polisimiz şehit düştü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bingöl’de 2 özel harekât polisi, Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde yaşanan patlamada ağır yaralanarak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar ve şehit düştüler.

Bingöl Kaleönü Mahallesi’nde bulunan Özel Harekât Şube Müdürlüğü eğitim bürosundan, eğitim alanına mühimmat (anti tank) sevkiyatı sırasında bir patlama yaşandı. Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada, Özel Harekât Şube Müdürlüğünde mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve sonrasında Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan özel harekât polislerinden Aydın Çine nüfusuna kayıtlı Necati Aygün ve Erzurum Aziziye nüfusuna kayıtlı Birol İli’nin şehit olduğu bildirildi. Açıklamanın devamında, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet Emniyet camiamıza aziz şehitlerimizin ailelerine ve tüm sevenlerine sabırlar dileriz” denildi.

Olayın hemen ardından Bingöl Devlet Hastanesine gelen Bingöl Valisi Kadir Ekinci, bugün kendileri için üzücü bir gün olduğunu söyledi. Vali Ekinci, yaptığı açıklamada “Ne yazık ki bugün bizim için üzücü bir gün. Bugün saat 13.30 sularında Özel Harekât Şube Müdürlüğümüzde anti tank mühimmatının eğitiminin verilmesi üzerine, sevki esnasında ne yazık ki bir patlama meydana geldi. Bu patlamada 2 kardeşimiz hakkın rahmetine kavuştu, şehit oldu. Başımız sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Değerli ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.