DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045602-2,46%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman: “Rabbim bizleri hemşerilerimize mahcup etmesin”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman: “Rabbim bizleri hemşerilerimize mahcup etmesin”

ABONE OL
12:49 | 26 Ekim 2023 12:49
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman: “Rabbim bizleri hemşerilerimize mahcup etmesin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret etti. Ziyareti esnasında Milletvekili Atman ile çeşitli istişarelerde bulunan OGC Genel Başkanı Aydın, gözlemlerini de aktardı.

Diyarbakır ilimiz Silvan ilçesinin tanınmış ailelerinden birine mensup olup ve Diyarbakır’ın eski milletvekillerinden Mahmut Kepolu’nun kızı olan ve Hanım Ağa adıyla bilinen Suna Kepolu Ataman, AK Parti Diyarbakır Milletvekili olduktan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti hükümeti 2002 yılında bölgede etkili olamazken Suna Kepolu Ataman ile bölgede tekrar etkili olmaya başladı. Sebebi ise Hanım Ağa’nın her zaman yardımları ve projeleriyle Diyarbakırlı hemşerilerinin dertlerine derman olması.

Hafta içi TBMM’de hemşerilerinin istek ve arzularına ses olurken, hafta sonu da memleketi Diyarbakır’da ilçe ilçe gezerek onların yanında fiziki olarak olmaya devam ediyor. Aynı zamanda AK Parti’nin ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunarak partililerinin istek ve dileklerine de yardımcı olmaya devam ediyor. Yaklaşan 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için çalışmalarına da hız kesmeden devam eden Hanım Ağa; çarşıda, pazarda, sokakta ve kahvede her daim hemşerileri ile beraber olacağının da altını çiziyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Diyarbakır olarak Türkiye Yüzyılı’nın hedeflerine kararlılıkla ilerleyeceklerini de sözlerine ekliyor.

Ekonomik yönden de halkının refaha kavuşmasını istediklerini dile getiren AK Partili Milletvekili, Diyarbakırlı çiftçileri için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileri de bir araya gelerek, Silvan Barajı, Silvan Barajı İletim Kanalları, Sulama Kanalları, Dere Islahı Projeleri başta olmak üzere, üretim faaliyetlerini ve yatırımları çözüm noktasında değerlendiriyor. Zaman zaman gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle de esnafların dertlerine ve sıkıntılarını dinleyerek derman olmaya çalışıyor.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın yol arkadaşlığına kendimizi hemşerilerimize emanet ederek, Rabbim bizleri bu kutlu yolda hemşerilerimize karşı mahcup etmesin. Hayırlara vesile olsun…” sözleriyle görevi için yola çıkan Suna Kepolu Ataman, Diyarbakırlı hemşerilerine mahcup olmamak için çalışmalarına ve projelerine devam ediyor. 7’den 70’e birçok kişinin yanında olma çabasıyla işini aşkla yürüten Milletvekilinden hemşerileri de oldukça memnun açıkçası. Göreve geldiği ilk günden beri onu hiçbir zaman yalnız bırakmadan desteklemeye ve yanında olmaya devam edecekleri gözler önünde.

Verilen maddi ve manevi destekler, problemlere karşı alınan tedbirler ve çözümlerle, gün yüzüne çıkarılmayı bekleyen üzerinde çalışılan yeni projelerle AK Parti Ağrı Milletvekili Suna Kepolu Ataman ile birlikte bölgenin, Diyarbakır’ın ve ilçelerinin günden güne değişim ve gelişimine şahit olacağız gibi gözüküyor. Bizler de edindiğimiz bu bilgiler ve gördüğümüz çalışmalarla AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman’a teşekkürü bir borç biliriz. İnanıyoruz ki kendisiyle birlikte Diyarbakır parlayan yıldız haline gelecektir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.