DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043200-1,01%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nihat Aydın’ın Kaleminden… Ağrı, Ufuk Balkis diyor

Nihat Aydın’ın Kaleminden… Ağrı, Ufuk Balkis diyor

ABONE OL
21:28 | 29 Ağustos 2023 21:28
Nihat Aydın’ın Kaleminden… Ağrı, Ufuk Balkis diyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz akşam Ağrı ilinde, ‘Ağrı Konuşuyor Platformu’ tarafından düzenlenen etkileyici bir konser, müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet etti.

Gecenin açılışını şarkıcı Raperin yaptı. Seslendirdiği Kürtçe ve Türkçe ezgilerle izleyicileri büyüleyen sanatçı, geleneksel müziğin izlerini modern yorumlarıyla buluşturarak unutulmaz bir performans sergiledi. Sahnedeki enerjisi ve sevgi dolu performansıyla izleyicileri coşturan Tuğçe Kandemir, Ağrı’nın zenginliğine vurgu yaparak büyük takdir topladı. Farklı müzik tarzlarını bir araya getiren bu sanatçılar, pop, slov, halk müziği ve etnik müziği ustalıkla harmanlayarak dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Ağrı Konuşuyor Platformu’nun düzenlediği bu konser, sadece müzikle değil aynı zamanda insanların bir araya gelerek kültürel değerleri paylaşması ve kucaklaması açısından da önemli bir etkinlikti. Gecede en çok konuşulan Ufuk Balkis’in konuşması oldu. Sahneye gençlerin coşkulu alkışları ile gelen Ufuk Balkis, alandaki gençlerin gönlünü kazandığını gösterdi. Gençlerden eve gittiklerinde anne ve babalarından kendisi için dua istedi. Bu anı da bizimle paylaşın dedi.

Ayrıca Ufuk Balkis memleketin içler acısı halini de dile getirerek, 3 ay yönetimi bize ve gönüllülerimize bıraksınlar ne çöp sorunu kalır ne dolmuş sorunu kalır diyerek çözüm noktasında zorlanılan konuların aslında kolayca aşılabileceğine gönderme yaptı.

“Benlikten Allah’a sığınırım biz olmayı başaracağız.” diyerek platformun amacından bahseden Balkis, kavgasının memleket meselesi olduğunu bir kez daha yüksek sesle dile getirdi. Uzun zamandır, memleket için kolları sıvayan birisinin ardında toplanan platform gönüllüleri ve gençler büyük ilgi ile Ufuk Balkis’i alkışladılar.

Sonuç olarak, Ağrı Konuşuyor Platformu’nun Ağrı ilinde düzenlediği konser, müziğin ve kültürel etkileşimin gücünü bir kez daha gösterdi. Gecenin en büyük kazanımı birlik olmuş, tek güç olmuş Ağrılı gençlerin varlığıydı.

Gecede daha önceden düzenlenen Ağrı için proje yarışmasının kazananlarına ödüllerini Platform Başkanı Ufuk Balkis bizzat takdim etti. Kendi imkânları ile memleket için elini taşın altına koyan Balkis ve beraberinde yol yürüyen gönüllüler ordusu, her geçen gün daha büyük bir sesle memleket için bir kazanım oluşturuyorlar. Platform sosyal medya hesaplarından memlekette ağır aksak giden olayları gündeme getirerek çözüm bulunması noktasında oldukça hızlı yol alıyorlar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.