DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,410,10
BITCOIN 22849361,61%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Savcı Sayan’la,  Ağrı’ya ”İŞ, AŞ, HUZUR”  Geliyor!

Savcı Sayan’la, Ağrı’ya ”İŞ, AŞ, HUZUR” Geliyor!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Savcı Sayan’la,  Ağrı’ya ”İŞ, AŞ, HUZUR”  Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın kaderinin değişeceği son 72 saat, Ağrı halkı kendi geleceğini bu seçimler ile belirleyecek ”ya bugüne kadar çektiklerine devam edecek, ya da artık yeter diyerek kendilerine sunulan bu şansı fırsata çevirecek”

Ağrı’da yapılan mitinglere, adayların söylemlerine baktığımızda, ben ne doğru düzgün bir proje ne de Ağrı’ya yapılacak hizmetler ile ilgili alışıla gelmişin dışında bir şeyler göremedim.

Bazı adaylar hala ideolojik söylemlerini devam ettiriyorlar, proje yok! Sizin daha önce de burada belediye başkanınız vardı, niye hizmet getirmedi? Niye görevinden alındı? Bakın hizmet verenler görevlerini halkı için yapanlar koltuk değil halk sevdalısı olanlar görevlerine devam ediyor, onlar ideolojini arkasına sığınmıyorlar, halkı ideolojiyle kandırmıyorlar.

İdeolojin arkasına sığınıp halkı kandıranlar 5 yıldızlı 7 yıldızlı otellerde keyif çatarken, buradaki halk ve çocukları en kötü ızdırapları çekti, kiminin çocuğu hayatını kaybetti, pek çok çocuk ve genç hapislere düştü, neymiş  efendim ideoloji? Neyin ideolojisi? Bu halk için ne yaptınız? Sadece burada ki insanları işsizliğe sefalete sürüklediniz, hangi kardeşlikten söz ediyorsunuz?

Kardeşlikten siz ne anlıyorsunuz bilmem ama ben şunu anlıyorum, kardeş kardeşi aç perişan bırakmaz, sefalete sürüklemez, çirkin oyunlara alet etmez… Kardeş kardeşi arkasından vurmaz, kendisi lüks içinde yaşayıp fakirin hakkını yemez, senin yanındayım diyerek kandırdığı halkı kendi menfaatleri için sömürmez…

Bu mu ideoloji? Bu mu kardeşlik?

Sizin ideoloji diye kandırdığınız insanların hapislere düşen binlerce yakınını ne zaman hapiste ziyaret ettiniz?

Geride kalan aç sefil perişan olan ailelerine ne zaman el uzattınız?

Yani şunu görüyoruz; ideolojin  peşinden koşmak karın doyurmuyor, getirdiği sadece acı….

Şimdi Ağrı’ya altın tepside sunulmuş bir fırsat var ve Ağrı halkı bunu çok iyi değerlendirecek inşallah…..Ağrı için hazırlanmış 35 proje, bir değil, iki değil 35 proje!!!

Bu zamana kadar bu projelerden hangisi Ağrı’ya sunuldu, kim böyle değerli projeler hazırladı ve arkasında durdu…

Karşımızda daha göreve gelmeden işsizlikle, uyuşturucuyla savaşan bir belediye başkan adayı var, 90 gündür halkımıza bunları anlatan ve gece gündüz demeden tek başına çalışan güçlü,cesur bir aday Savcı Sayan…

Evet 35 projeye belediyemizin bütçesi yetmez, bunu Sayan da çok iyi biliyor, bizde çok iyi biliyoruz, buraya gelmeden Sayın Cumhurbaşkanımızdan ben ve bakanlarım arkandayız, senin projelerin bizim projelerimiz, sana tam destek sözünü alarak Ağrıya geldi.

Şimdi sorarım size böyle bir fırsatı değerlendirmezsek bir daha elimize böyle bir fırsat geçer mi? ASLAAA!!! Bundan emin olun böyle bir fırsat bir daha asla elimize geçmez…

Ağrı ya sefalet içinde kaybolup gidecek, çoluk çocuk perişan olacak, bazı şer odakları yine çocuklarımıza musallat olacak, ya da Ağrı’yı hep birlikte el ele vererek yeniden inşa edip, huzur, mutlu, zengin, güven içinde bir Ağrı’da yaşayacağız, bu tamamen bizim tercihimiz olacak.

Türkiye Başkanı, Dünya Lideri Erdoğan’ın ve Bakanların arkasında durduğu’

‘AĞRI’NIN DEĞERLİ PROJELERİNİ BİR DAHA HATIRLAYALIM ”

İlk Hedeflerden biri Ağrı’dan  göç değil, Ağrı’ya geri göçü sağlamak onun için;

Tekstil Kentte hedef 20 bin kişiye istihdam sağlamak

Tekstil Kente Dünyaca ünlü NİKE Firmasının 40 bin metre kare alan üzerinde Ağrı’da üretim yapacağı fabrikanın temelleri atıldı, Ağustos 2019 da üretime başlayacak.

(Ağrıya gelmek için 31 Mart  seçim sonuçlarını bekleyen ünlü dev firmalar,simleri şimdilik bizde saklı)

Et Entegre tesisleri

Ağrı Dönerinin Türkiye’ye Tanıtılması ve Pazarlanması

Süt üretim tesisleri

Hayvancılığa destek

Tarıma  destek

Sağlık Alanında yeni Sağlık Üniteleri devreye girecek ”Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi”

Hastanemize atanan 62 Doktor, yeni ambulansların hastanemize kazandırılması

Murat Nehri’nin İslahı

Ağrı Dağı Turizm Projesi

Kentsel Dönüşüm

Toki Konutları

Yeni Sanayi Sitesi

Sanayi site konutları

Ağrı’yı Üniversite Şehri yapmak

Nuh’un Gemisi Müzesi

Taksi Durakları

Çocuk oyun alanları, sosyal alanlar

Ağbim projesi (yaşlı insanlara özel bakım ekipleri)

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Cenaze Yardımı

Evlenecek gençlere yardım

Tramvay hattı

Ağrı’nın şehrin dört bir tarafından geliştirilmesi…

İnşallah tüm bu projeler ile Ağrı yeniden hayata dönecek, Ağrı kazanacak, çocuklarımız kazanacak, Ağrı’nın yüzü gülecek…

”ŞİMDİ SIRA SENDE AĞRI, YA YENİDEN DOĞACAKSIN, YA YENİDEN DOĞACAKSIN”

Sağlıcakla kalın değerli  dostlar…Ağrı, Erzurum’u Recep Akdağ’ı Unutma…. Ağrı, Eskişehir’i Yılmaz Büyükerşen’i Unutma…Ağrı, Kayseri Abdullah Gül’ü Unutma…Ağrı, Yalova Muharrem İnce’yi unutma…Ağrı, Kayseri’yi Mehmet Özhaseki’yi Unutma…. Bu kişiler illeri için nasıl bir şans olmuşlarda bizim de şansımız Savcı Sayan…. Ağrı çektiğin acıları unutma….

 

 

Tüm Yorumlar (1)
  • Ümit

    Türkiye’de sağlıkta devrim yapılırken, Nüfusu 200 300 binlerde
    olan şehirlerde değil araştırma hastaneleri, şu an şehir hastaneleri yapılırken nüfusu 550 olan Ağrı da niye araştırma hastanesi yapılmıyor. Hastalarımız niye Erzurum ve Van yollarında ölümle baş başa kalınıyor

    +0
    -0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.