DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20694541,40%
Ağrı
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nihat Aydın: “Ya cesur ve zeki liderimiz olmasaydı?”

Nihat Aydın: “Ya cesur ve zeki liderimiz olmasaydı?”

ABONE OL
11:41 | 16 Temmuz 2023 11:41
Nihat Aydın: “Ya cesur ve zeki liderimiz olmasaydı?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz 2016 bir milletin vatanı, bayrağı ve özgürlüğü için neler yapabileceğinin dünyanın gözü önünde tarihe asla silinmeyecek harflerle yazılışıdır.

O korkunç gece! Asla hafızalardan silinmedi, silinmeyecek ve nesilden nesillere anlatılacak.

Vatanın bağrında bu kadar kalleş, hain, kendi vatandaşına karşı kana susamış, gözü dönmüş canilerin aramızda nasıl yaşadığı ve o güne kadar nasıl fark edilmedikleri, insan düşündükçe aklı almıyor.

Böylesi hain, kalleş darbe girişimini an be an yaşadığımız o gece büyük bir korku ve endişe içinde ne yapacağını bilmez bir haldeyken; cesur yürekli, vatan sevdalısı reisimizin tv ekranlarından cep telefonu görüntüsüyle halkına seslenişi, meydanlara inin çağrısıyla; vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, özgürlük ve demokrasiden asla taviz vermeyen halkın coştuğu andı ve ikinci kurtuluş zaferimiz reisimizin sözleriyle imzalanmıştı.

“BEN BURDAYIM KORKMAYIN”

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyon ekranlarından kendinden emin, güven aşılayan, halkına korkmayın ben buradayım demesiydi adeta kahramanlarımız, böylesine kahpece bir darbe girişiminde bulunan tüm vatan hainlerine karşı tek yumruk, tek vücut olmuştu.

Vatanını seven halkımız, yurdun dört bir yanından, canilere karşı birleşmek üzere, yüreğinde Allah ve Vatan aşkıyla Ankara ve İstanbul’a doğru yollara dökülmüşlerdi.

O gece büyük bir kahramanlıkla vatanları ve özgürlükleri için kendilerini kurşunların önüne atan vatan aşıklarına sıkılan kurşunlar, tanklarla o masum insanların üzerinden geçilmesi, düşmanla harp zamanında bile yaşanmayan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin bombalanması VEE REİSİMİZİN, CESUR YÜREKLİ, ZEKİ VE VATAN, MİLLET SEVDALISI LİDERİMİZ´İN en yakın yaveri tarafından uğradığı ihanet… Akılların durduğu noktadayız

Askere evlatlarımızı gönderiyoruz, vatanı onlara emanet diyoruz. Asker ocağındaki evlatlar Allah´tan sonra komutanlara emanettir. Can güvenlikleri vatan haini kalleş, kendi milletinin kanına susamış komutanlarının iki dudağı arasındaymış meğer…

O gece birçok askerimiz “bizler nereye gittiğimizi, ne için gittiğimiz bilmiyorduk, tatbikat denildi bize” diye ifadeler vermişler.

“O HAİN PLANIN PARÇALARI”

15 Temmuz geocesi ‘O’ hain planın bir parçası olarak sahaya sürdükleri askerlerin, polislerle işbirliğine girdiklerini de gördük, direnenleri de gördük.

FETÖ denilen vatan haininin tek hedefi vatanımızın birliği ve beraberliğidir. Bizler inanıyoruz ki; bugüne kadar vatan hainlerine karşı yapılan etkin mücadele kökleri kazınıncaya kadar devem edecektir.

248 şehidimiz, 2 bin 193 gazimiz maalesef kendi milletimizin evlatlarından gelen hain kurşunlara hedef olmuşlardır.

Niye? Onlar vatanımıza sahip çıkmak isterken, canilerin vatanımızı bölmek istemeleri.

Şükürler olsun ki bizim tüm yüreğiyle her bir vatan sevdalısını ayrı ayrı kucaklayan, cesur ve zeki Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Devlet Başkanı bir liderimiz var.

Allah Başkanımızdan razı olsun iyi ki bizim LİDERİMİZ iyi ki bizim BAŞKANIMIZ…

‘O’ kanlı, hain gecede Liderimiz başımızda olmasaydı şu anki Türkiye’nin halini tasavvur bile etmek istemiyorum…

Allah Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin inşallah. Yoksa pusuda yatan tüm şerefsiz vatan hainleri ülkemizi perişan etmek için hiç vakit kaybetmez, 15 Temmuz’da denedikleri kalleş planı uygulamak için Allah korusun kardeşi, kardeşe düşürürler.

FETÖ’cü hainlerin o kalleş girişimlerinden ülke ve millet olarak büyük bir ders almış olmamız lazımki bundan sonra böyle şerefsizce saldırılar yaşamayalım. Öncelikle evlatlarımıza çok iyi sahip olalım; hangi okullara gideceklerine, hangi sosyal çevrelerde olacaklarına büyük bir ihtimam ve özen gösterelim ki bu gibi 15 Temmuzları vatanımız, milletimiz bir daha yaşamasın.

Bu ülke sonsuza kadar şehit ve gazilerimize minnettar kalacaktır. Asla unutmadık ve unutturmayacağız. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.