DOLAR 32,5630 0.3%
EURO 34,8533 0.19%
ALTIN 2.442,030,15
BITCOIN 20647130,41%
Ağrı
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hamur Kaymakamı Yıldırım’a, başarılı öğrencilerden ziyaret

Hamur Kaymakamı Yıldırım’a, başarılı öğrencilerden ziyaret

ABONE OL
13:09 | 06 Ekim 2023 13:09
Hamur Kaymakamı Yıldırım’a, başarılı öğrencilerden ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz Hamur ilçesinde girmiş oldukları bursluluk sınavında derece yapan başarılı iki öğrenci, Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Osman Gazi Ortaokulu öğrencisi Ruken Yalvaç ve Adımova Ortaokulu öğrencisi Muhammed Yasin Yıldırım, bursluluk sınavında başarılı olarak burs kazandı. Öğrenciler, okul müdürleri Volkan Keski ve Harun Budak, Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç ile birlikte Hamur Kaymakamı Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Yıldırım, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve onlara kitap hediye etti.

Ziyaretin ardından Kaymakam Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakoç ile birlikte güçlendirme çalışmalarının yapıldığı Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyon binası ve lojmanlarında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Yıldırım, yeni Hamur İlçe Jandarma Karakolu’nun yapılacağı alanı da inceledi.

Aynı zamanda, yapılan açıklamayla Hamur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi desteği sağladığı bildirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.