DOLAR 32,3813 -0.13%
EURO 34,7538 -0.16%
ALTIN 2.408,83-1,06
BITCOIN 1993573-0,90%
Ağrı
18°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İş İnsanı Volkan Barbaros’un ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mesajı

İş İnsanı Volkan Barbaros’un ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mesajı

ABONE OL
10:33 | 03 Aralık 2022 10:33
İş İnsanı Volkan Barbaros’un ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VB Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barbaros, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

İş İnsanı Volkan Barbaros mesajında, “Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli bireylere yönelik toplumsal farkındalığın artırılarak engellilerimizin hayat standartlarının iyileştirilmesinin hedeflendiği ve engelli hak ve sorumluluklarının hatırlanması açısından da büyük önem arz eden bir gündür.

Engellilik sosyal hayatı kısıtlayan bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durumdur. Günümüzde insana verilen değer toplumların gelişmişlik düzeyleri ile doğru orantılı olup, engelli kardeşlerimizin her türlü imkânlardan özgürce ve rahatça yararlanabilmeleri bu değerin en büyük göstergesidir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini diri tutacak en küçük çalışmalar dahi bizim için çok önemli ve değerlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, karşılaştıkları engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, bu özel günün tüm dünyada ve ülkemizde engellilere karşı daha fazla anlayış ve hassasiyet geliştirmemize katkı sağlamasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.