DOLAR 32,5763 0.26%
EURO 34,9661 -0.03%
ALTIN 2.445,800,41
BITCOIN 20982500,27%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’un veda ziyaretleri  devam ediyor

Vali Varol’un veda ziyaretleri devam ediyor

ABONE OL
15:29 | 16 Haziran 2020 15:29
Vali Varol’un veda ziyaretleri  devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valisi olarak atanan Amasya Valisi  Osman Varol, Amasya’da veda ziyaretlerine devam ediyor

Vali Varol Suluova,Taşova  ilçelerine  yaptığı veda ziyaretlerinden sonra bugün de Merzifon ilçesine veda ziyaretinde bulundu

Vali Varol, Merzifon Hükümet Konağı önünde Kaymakam Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Alp Kargı, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Valiliği süreci boyunca yapmış olduğu çalışmalar hakkında konuşan Vali Varol, “Amasya insanının çok ayrı bir yeri olacak kalbimde. Çünkü hem devletle hem de kendi arasındaki münasebetlerde bu kadar pozitif ve olumlu bir insan grubu ile beraber olmak, onlarla beraber vakit geçirmek, onlara hizmet etmek, hizmetkar olmak çok keyifliydi bizim için. Bu süre içerisinde elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince mümkün olduğu kadar olumlu alanlarda hizmetler üretmeye çalıştık. Bunlara hem biz hem de çalışma arkadaşlarımız hem de vatandaşlarımız çok büyük destekler verdi. Bunun sonucunda çok iyi bir 3 yıllık görev dönemi geçirdiğime inanıyorum. Ben buradan gerçekten gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Elimden gelen, becerimin olduğu her alanda mümkün olduğu kadar gayret göstermeye çalıştım” dedi.

Varol, “Veda ziyaretlerimiz devam ediyor. Amasya’nın, Merzifon’un, diğer ilçelerimizin bende ayrı bir yeri, ayrı bir hatırası var. Merzifon’u ve insanlarını çok sevdim, çok çalışkan ve vefakar insanlar. Amasya tarihi ve güzel bir şehir halkıyla, huzurlu bir saadet şehri, ilim, irfan, medeniyet şehri. Aynı şekilde Merzifon da konumuyla örf ve adetleriyle Amasya’nın geçmişiyle barışık, düzenli, köklü bir ilçesidir.'” diye konuştu.

Görev değişikliklerini bir bayrak yarışı olarak gördüğünü dile getiren Varol, vatan ve millete hizmet etmek için gayret ettiğini kaydetti.

Kaymakam Gürkan Demirkale ise Vali Varol’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, Türk bayrağı hediye etti.

Vali Varol, daha sonra Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Tansel Çokuysal ve ilçe esnafına veda ziyaretinde bulundu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.