DOLAR 32,4581 -0.1%
EURO 34,8348 -0.41%
ALTIN 2.445,330,39
BITCOIN 20806210,89%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’dan, S.S. Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Ziyareti

Vali Varol’dan, S.S. Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Ziyareti

ABONE OL
01:43 | 23 Temmuz 2020 01:43
Vali Varol’dan, S.S. Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Vali Dr. Osman Varol, S.S. Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Yavuz Hatunoğlu’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

S.S. Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Yavuz Hatunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Varol, Başkan Hatunoğlu ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Hizmet binasında incelemelerde bulunarak kooperatifin işleyişi ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Dr. Osman Varol, Pancar Ekicileri Kooperatifinin iyi kalitede ve verimli ürün elde etme noktasında yürüttüğü çalışmalarla çiftçilerimize katkıda bulunduğunu ifade etti. Şeker pancarının ve şeker pancarına bağlı yan ürünlerin ilimize önemli bir katma değer sağlandığını belirten Vali Varol, Ağrı Şeker Fabrikası’nın ilimiz ekonomisine ve istihdamına büyük oranda fayda sağladığını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren S.S. Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Yavuz Hatunoğlu , ziyaretlerinden dolayı Valİ Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.