DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049769-2,22%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol’dan, Eleşkirt Ziyaretleri

Vali Varol’dan, Eleşkirt Ziyaretleri

ABONE OL
14:39 | 09 Temmuz 2020 14:39
Vali Varol’dan, Eleşkirt Ziyaretleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bugün Eleşkirt’te çeşitli ziyaretlerde bulundu

Vali Dr. Osman Varol, Eleşkirt ilçesinde bulunan cep sinemasını ziyaret etti. Vali

Varol’a ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Vali Dr. Osman Varol, cep sinemasında Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’dan, daha önce var olan bir binanın dönüştürülmesi ile vatandaşa kazandırılan cep sineması hakkında bilgi alan Vali Varol, sinemada incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sonrasında Vali Dr. Osman Varol, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı ile çalışma toplantısı gerçekleştirerek; ilçenin tarihi, nüfusu, ekonomisi, eğitimi, coğrafi ve kültürel durumu hakkında bilgi aldı.

Valimiz Dr. Osman Varol, Eleşkirt ilçesinde bulunan Bireysel Sporlar Merkezine ziyaret

Genç sporcular tarafından karşılanan Vali Varol; sporcularla tek tek ilginerek bir süre sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

Karşılama ekranında Vali Varol; güreş, tekvando, boks, tenis, masa tenisi, geleneksel ve modern okçuluk, dart, kıvırma gibi spor salonuna ev kullanımı yapan 1500 giysilerarelik Bireysel Sporlar Merkezi hakkında Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’dan bilgi aldı. 

Bireysel Sporlar Merkezinin ev sahipliği yaptığı spor salonlarını tek tek ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Varol, geleneksel ve modern okçuluk sporcularıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Dr. Osman Varol’dan yapımı devam eden okula ziyaret

Vali Varol Eleşkirt’te yapımı devam eden 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

İnşaat alanında yaptığı incelemeler sonrasında Vali Varol, okul projesi hakkında Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’dan bilgi aldı.

Vali Dr. Osman Varol, Eleşkirt Spor Kulübü’ne ziyaret

Vali Varol; kulüp bünyesinde bulunan spor dalları, sporcu sayısı ve yapılan faaliyetler hakkında Kaymakam Gülhani Ozan Sarı’dan bilgi alarak kulüp binasında incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Osman Varol, inşaatı devam eden Eleşkirt Kapalı Spor Salonunu ziyaret etti.

Vali Varol; spor salonu projesi ve fiziki şartları hakkında Kaymakam Gülhani Ozan Sarı’dan bilgi alarak, spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Osman Varol; Eleşkirt’te yapımı tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan atletizm pisti ve yürüyüş alanında incelemelerde bulunarak, pistin özellikleri hakkında Kaymakam Gülhani Ozan Sarı’dan bilgi aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.