DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051207-1,88%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

Vali Varol, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

ABONE OL
16:20 | 15 Temmuz 2022 16:20
Vali Varol, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenledi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü’nün altıncı yıl dönümü münasebetiyle Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen yemek programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemek, Vali Dr. Osman Varol’un ve İl Protokol Üyelerinin katılımıyla Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Vatandaşları masalarında tek tek ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgilenen Vali Varol, programda şehitlerin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi sıradan bir zafer değildir; milletimizin canıyla, kanıyla ve imanıyla yazdığı bir destandır. Aziz milletimiz ortaya koyduğu mücadele ile vatanına geçit vermeyeceğini, gerekirse bu yolda canını vereceğini tüm dünyaya göstermiştir. Milletimizden aldığımız güç ile karşılaştığımız her türlü zorluğu aşacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.

Program, yemeğin ardından şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için yapılan dualar ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.