DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044871-2,58%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol Patnos’ta Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Vali Varol Patnos’ta Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

ABONE OL
17:53 | 02 Aralık 2020 17:53
Vali Varol Patnos’ta Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi  istişareler de bulunmak üzre bugün Patnos’a bir ziyaret gerçekleştirdi, ilk ziyareti  Patnos Jandarma Komando Alay Komutanlığı oldu.

Patnos Komando Alay Komutanı Albay Süleyman Küçükkaraağaç ve tören mangası tarafından karşılanan Vali Varol, ziyaretlerinin anısına şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Patnos Komando Alay Komutanı Albay Süleyman Küçükkaraağaç ile makamında bir süre görüşen Vali Varol, yürütülen faaliyetler ve personel durumuna ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretlerini tamamlayan Vali Varol, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla görevlerini icra eden kahraman Mehmetçiğimizle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretlerinde Vali Dr. Osman Varol’a, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen eşlik etti.

Vali Dr. Osman Varol, Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Vali Varol, Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir ile bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başsavcı Daşdemir, ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

Vali Varol’a ziyaretinde, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

 

 

 

 

Vali Varol, Patnos’ta Koronavirüs Denetimi Gerçekleştirdi

Vali  Dr. Osman Varol, Covid-19 ile mücadele kapsamında, Patnos’ta, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve ilçe protokol üyeleri ile toplu yaşam alanlarında ve iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi.

‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ parolasıyla iş yerlerini denetleyen Vali Varol, işletme sahiplerine tedbirler konusunda bilgilendirici ve rehberlik edici uyarılarda bulundu. Toplumumuzun sağlığını korumak için ilave tedbirlerin alındığını belirten Vali Varol, tedbirlere hep birlikte uyarak zorunlu kısıtlamalardan daha kısa sürede kurtulabileceğimizi ifade etti.

Denetimleri sırasında vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Varol, Koronavirüs ile mücadelenin temel prensipleri olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak, hemşehrilerimizle bir süre sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.