DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045672-2,51%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol, İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

Vali Varol, İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

ABONE OL
14:52 | 04 Mart 2021 14:52
Vali Varol, İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Varol’un Başkanlığında Gerçekleştirildi

AĞRI-Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını ile mücadele kapsamında kentte yürütülen çalışmalar ve alınacak ilave tedbirlerin görüşüldüğü İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Vali Yardımcıları, Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Kasım Bulan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile diğer kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ve meslek odaları temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Varol: “Hepimizin gayreti, halkımızın kurallara riayeti ve birliktelikle alınmış başarılı bir sonuçla düşük riskli iller arasında yer aldık. Bunun sonucunda ülkemizde en az tedbirlerin uygulandığı iller içerisindeyiz. Bu başarıya ulaşmak kadar bu durumda kalabilmek de oldukça önemli. Bu noktada hepimize büyük sorumluluk düşüyor.” dedi.

Kontrollü normalleşme ile “Dinamik Denetim Modeli”ne geçildiğini belirten Vali Varol: “ Belirli kurum ve kuruluşların üzerinde bulunan denetim sorumluluğu, hassas dönemin göçmesi ile birlikte diğer kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının da dahil edildiği bir sürece dönüştü. Bugün bu durumun ana prensiplerini değerlendirmek, uygulanacak rehberlik edici faaliyetleri konuşmak ve gerektiğinde uygulanacak cezai işlemleri istişare etmek amacıyla bir aradayız.” dedi.

Toplantıda yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, Kontrollü Normalleşme Döneminde uygulanacak olan “Dinamik Denetim Modeli”ne ilişkin detaylar ele alındı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.