DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 20976711,54%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Varol Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Camii’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Vali Varol Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Camii’nin Açılışını Gerçekleştirdi

ABONE OL
15:12 | 23 Ekim 2020 15:12
Vali Varol Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Camii’nin Açılışını Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali Erbaş ile yapımı tamamlanan  Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin açılışını gerçekleştirdi.

 Patnos’lu Vatandaşlara hediye olarak Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, Diyanet İşleri Başkanlığının  himayesinde Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin açılış törenine Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali Erbaş ve Vali  Dr. Osman Varol’un yanı sıra Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar  katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından, hayırlı bir iş için bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Vali Varol: ‘ Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Malazgirt Zaferi’ni kazandığımız toprakların yanı başında Patnos’ta, ecdadımızın şanına yakışan Selçuklu mimarisiyle yapılan Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin açılışını yaparak, medeniyetimizin ışığıyla bu güzel topraklara imza atmış olacağız.  Bu güzel eserde emeği, çabası, gayreti olan ve bizlere iradesiyle her zaman feyiz veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere,  Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza, projeyi yakından takip eden Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’ye ve ismini sayamadığım emek veren nicelerine teşekkür ederim.’ dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin vatandaşlarımıza hayırlı olması ve uzun süre hizmet etmesi temennisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Dr. Osman Varol ve protokol üyeleri, kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

Daha sonra Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali Erbaş’ın okuduğu hutbenin ardından Cuma namazını eda etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.