DOLAR 32,4824 -0.06%
EURO 34,8201 -0.55%
ALTIN 2.437,550,07
BITCOIN 2075343-1,24%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Dr. VAROL’dan Araştırma Merkezi ve Okullara Ziyaret

Vali Dr. VAROL’dan Araştırma Merkezi ve Okullara Ziyaret

ABONE OL
18:49 | 10 Ekim 2021 18:49
Vali Dr. VAROL’dan Araştırma Merkezi ve Okullara Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Araştırma ve Geliştirme Merkezi, Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kardelen Anaokulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ziyaretlerine Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nden (AR-GE) başladı. Araştırma ve Geliştirme Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Varol, yanında bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’ten de merkez hakkında bilgi aldı.

 

Ağrı Valisi, Araştırma ve Geliştirme Merkezini (AR-GE) ziyaretinden sonra İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin gerçek üretim ortamlarında ve mesleki eğitim gördüğü alanlarda incelemeler yaptı. Okul müdürü Dinçer Manay’dan okulda yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Vali Varol, ziyaret esnasında orada bulunan öğrencilerle fotoğraf çekinme fırsatı da buldu.

 

Lise ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Kardelen Anaokulunu ziyaret eden Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Müdür Yardımcısı Kübra Hilal Yavuz’dan eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler alırken okul ile alakalı incelemelerde de bulundu.

 

Ağrı Valisi ve İl Milli Eğitim Müdürü Anaokulu ziyaretinden sonra rotasını Özel Eğitim Uygulama Okulu’na çevirdi. Orada Okul Müdürü Yılmaz Adan’dan okulun ve öğrencilerin durumu ile alakalı bilgiler aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.