DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049135-2,05%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Umut Dalı” projesi gönüllüleri Çetenli Köyü Anasınıfı’nda restorasyon yaptı

“Umut Dalı” projesi gönüllüleri Çetenli Köyü Anasınıfı’nda restorasyon yaptı

ABONE OL
12:59 | 15 Ekim 2021 12:59
“Umut Dalı” projesi gönüllüleri Çetenli Köyü Anasınıfı’nda restorasyon yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Umut Dalı” projesi gönüllülerinin öncülüğünde Çetenli Köyü Anasınıfı’nın restorasyon çalışması yapıldı. Açılış törenine katılım sağlayan Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen ile AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar yenilenen anasınıfının içini gezerek öğrencilere hediyeler dağıttı.

 

İmkanı olmayan köy okullarında yenileme çalışmaları yapan, öğrencilere materyal ve kırtasiye desteği ile bilinen “Umut Dalı” projesi gönüllüleri Çetenli Köyü Anasınıfı’nda restorasyon yaptı. Anasınıfının içini baştan yenileyerek öğrencilere yeni bir sıcak ortam ve materyaller kazandıran hayırseverler bugüne dek birçok okula da desteklerini sundu. Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen ile AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar da yenilenen anasınıfı için düzenlenen açılış törenine katıldı. Açılışın ardından anasınıfının içini gezerek öğrencilere hediyeler dağıttılar.

 

Anasınıfı ziyaretinin ardından Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen ve AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar, Çetenli İlk ve Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelerek eğitim öğretim programları ile alakalı projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdiler. Mustafa Konyar konuşmasında sabırları ve göstermiş oldukları azim için öğretmenlere teşekkür ederek, “Köy çocuklarının eğitimden başka çıkar yolu yoktur. Onlar için eğitim, geleceklerini belirleyecek yegane gerçektir. Onları hedefe yöneltmek sizlerin elinizde. Yükünüz çok fazla.” dedi.

 

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen de yaptığı konuşmasında okulların açık kalması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek “Umut Dalı” projesi gönüllüleri ve hayırseverlerine eğitim ve öğretime vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.