DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20673900,71%
Ağrı
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ufuk Balkis, Belediye Başkanlığına Aday Oluyor!

Ufuk Balkis, Belediye Başkanlığına Aday Oluyor!

ABONE OL
14:04 | 12 Kasım 2023 14:04
Ufuk Balkis, Belediye Başkanlığına Aday Oluyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Konuşuyor Platformu Kurucu Başkanı Ufuk Balkis, Ağrı Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Balkis, hangi partiden aday olacağını ise paylaşmadı.

Türkiye’de 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ağrı’da da siyasi arena ısınmaya başladı. Belediye başkanlığı, muhtar ve il genel meclisi üyelerinin seçileceği 2024 seçimlerinde aday olan isimler Ağrı’da ön plana çıkmaya başladı.

Ağrı Konuşuyor Platformu Kurucu Başkanı Ufuk Balkis, geçtiğimiz günlerde kültür ve kongre merkezinde Ağrı’nın uzun yıllardır çözüm bekleyen en temel sorunları ele alıp çözüm odaklı şekilde tartışıldığı kongrede Ağrı Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayarak “hizmet yarışında ben de varım” dedi.

Kongrede açıkladığı başkanlık adaylığını sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile duyuran ve Ağrılı vatandaşlara seslenen Balkis, “Halkın arasından halka ve hakka hizmet için Ağrı Belediye Başkanı adayı olarak yola çıktık. Bu hizmet yarışında sevdamız, heyecanımız Ağrı olacaktır.” dedi.

Balkis sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Merhaba ben Ufuk Balkis, şehrimizde yediden yetmişe her kesimin ortak adayı olarak belediye başkan adaylığımı açıklıyorum. Ömrümün 40 yılını bu şehre adamış bir Ağrılı olarak, çevre mühendisliği kimliğimle belediyecik konusunda uzman ekibimle ve tabii ki sizlerle bu şehrin sorunlarını hep birlikte çözeceğimizi biliyorum..

Birlikte başaracağız diyerek çıktığımız yolda, birlikte başardık diyeceğimiz günler artık çok yakın. Sizleri çok seviyor ve dün olduğu gibi bugün de desteklerinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.