DOLAR 32,3169 -0.61%
EURO 34,6475 -0.57%
ALTIN 2.413,16-0,38
BITCOIN 1893382-3,67%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ufuk Balkis: “Ağrı’da tek yürek olalım”

Ufuk Balkis: “Ağrı’da tek yürek olalım”

ABONE OL
18:28 | 25 Haziran 2023 18:28
Ufuk Balkis: “Ağrı’da tek yürek olalım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı İş İnsanı Ufuk Balkis öncülüğünde kurulan ‘Ağrı Konuşuyor’ Platformu’nun organize ettiği söyleşide buluşan Ağrılılar, kentin sorularını dile getirdi.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve moderatörlüğünü ünlü Radyocu Afrikalı Ali’nin yaptığı söyleşiye, Ağrı Konuşuyor Platformu Başkanı Ufuk Balkis, konuşmacı olarak katıldı.

Kentteki birçok STK temsilcisi, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı söyleşide, Ağrı’da yıllarca çözüme kavuşturulmamış sağlıktan-ulaşıma, ulaşımdan-su sorununa, su sorunundan-şehir planına kadar onlarca sorun dile getirildi.

Kentin sorunlarının çözümü için bütün bir şehrin birlikte konuşup birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekilen söyleşide, platform olarak gönüllü başlattıkları çalışmaların artarak devem edeceğini kaydeden Ağrı Konuşuyor Platformu Başkanı Ufuk Balkis, Ağrı’yı tek yürek olmaya ve birlikte hareket etmeye çağırdı.

“Toplum kazanırsa, birey kazanır” diyen Balkis, çağın gereklerine uygun, daha medeni ve daha yaşanılır bir Ağrı inşa etmenin, bütün Ağrılıların görevi olduğunu vurguladı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.