DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045397-2,49%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tutak İlçe Halk Kütüphanesi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

Tutak İlçe Halk Kütüphanesi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

ABONE OL
00:12 | 19 Haziran 2021 00:12
Tutak İlçe Halk Kütüphanesi Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Vali Dr. Osman Varol, Protokol Üyeleri ile birlikte Tutak’ta yapımı tamamlanan Tutak İlçe Halk Kütüphanesinin Açılış Töreni’ne katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören halk oyunları gösterisi ve Protokol konuşmaları ile sürdü.

Protokol konuşmalarının ardından, tefriş ve donatı faaliyetleri tamamlanan, toplantı ve okuma salonları, idari birim, mutfak ve bekleme alanlarından oluşan ve 12 bin kitaba ev sahipliği yapan Tutak İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı ilçeye ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisi ile gerçekleştirildi.

Zamanı ve mekanı en kısa şekilde katetmemize olanak sağlayan kitapların bizi biz yapan, değerlerimize bağlayan en önemli bilgi kaynağı olduğunu belirten Vali Varol, kütüphanenin Tutak’a değer kattığını ifade ederek incelemelerde bulundu.

Tören’e Vali Varol’un yanı sıra, Belediye Başkanı Savcı Sayan, İçişler Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür V. Ali Odabaş ile Protokol Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.