DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20686880,67%
Ağrı
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Telekom Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi, Ağrı’nın gurur kaynağı oldu

Türk Telekom Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi, Ağrı’nın gurur kaynağı oldu

ABONE OL
21:02 | 23 Ağustos 2023 21:02
Türk Telekom Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi, Ağrı’nın gurur kaynağı oldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi, 19 Ağustos 2023 tarihinde açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarıyla şehrimizin yeni gurur kaynağı olmayı başardı. Okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri yeni bir başarıya imza atarak ortaya çıkan tablo karşısında büyük sevinç yaşadılar.

Ağrı’da özel okulların elde edemediği bir başarıyı Ağrı’nın güzide okullarından biri elde etti. Türk Telekom Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Adem Yıldız’ın girişimleri ile öğrenciler ile yakından ilgilenilmiş, eksik oldukları konularda birebir dersler verildi. Lise eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin, disiplinli ve yoğun bir çalışmanın neticesinde hukuk, öğretmenlik, hemşirelik ve psikoloji gibi güzide bölümlere yerleştiler.

Okulda, bu yıl hukuk bölümüne 15, öğretmenlik bölümlerine ise 21 öğrenci göndererek büyük bir başarı yakaladı. Ülkemizin en prestijli okullarından olan Boğaziçi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültelerini kazanan öğrencilerimiz hem okulumuzun hem de Ağrı ilinin gurur kaynağı olmuştur.

Öğrencilerin bu başarılarından ötürü tebrik eden Okul Müdürü Adem Yıldız, okulda görev yapan öğretmenlere de emeklerinden ötürü teşekkür etti. Dün Fen Lisesi’nin başarısı ile, bugünde Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi’nin başarısı ile yeniden gururlandık. Bizler de Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti ailesi olarak Sayın Adem Yıldız’a teşekkür ederiz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.