TTF Başkanı Cengiz Durmuş’un Taziye/ Teşekkür Mesajı
TTF Başkanı Cengiz Durmuş'un Taziye - Teşekkür Mesajı

TTF Başkanı Cengiz Durmuş’un Taziye – Teşekkür Mesajı
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı, Ağrılı iş adamı Cengiz DURMUŞ, 10 Aralık Perşembe günü kaybettiği kıymetli annesi Hanımzer DURMUŞ’un cenaze merasimine katılan ve taziyesinde kendilerini yalnız bırakmayan, derin kederli günlerinde acılarını gerek telefonla, gerek mesajlarla paylaşan akraba, eş, dost ve diğer sevenleri için bir taziye – teşekkür mesajı yayımladı, Durmuş mesajında şu ifadelerine yer verdi; .
Hakk’ın rahmetine kavuşan annem Hanımzer Durmuş’un cenaze merasimine iştirak eden, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal medyadan taziyelerini ileterek acımıza ortak olan ve dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza şahsım ve ailem adına teşekkür ederim.
Hakk'ın rahmetine kavuşan annem Hanımzer Durmuş'un cenaze merasimine iştirak eden, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal medyadan taziyelerini ileterek acımıza ortak olan ve dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza şahsım ve ailem adına teşekkür ederim.
— Cengiz Durmuş (@TTFCengizdurmus) December 11, 2020