DOLAR 32,5717 0.25%
EURO 34,9717 -0.02%
ALTIN 2.447,220,46
BITCOIN 21024930,52%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBB Başkanı Prof. Dr. Feyzioğlu Ardahan’da Konuştu

TBB Başkanı Prof. Dr. Feyzioğlu Ardahan’da Konuştu

ABONE OL
17:14 | 15 Eylül 2019 17:14
TBB Başkanı Prof. Dr. Feyzioğlu Ardahan’da Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu: Taleplerimiz dinlenmezse söyleyerek başka sözümüz olur
Metin Feyzioğlu, Ardahan Barosu’nda yapılan ilk genel kurula katıldı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu , Ardahan Barosu’nda yapılan ilk genel kurulda konuşma yaptı. Feyzioğlu, yargı reformu strateji belgesi hazırlığından bahseden, “Çalmamızın devleti açık kapı açılmazsa taleplerimizde dinlenmemiş elbette söyleyeceğimizi söyleyeceğiz.

Genel kurulda konuşma TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, “Türkiye Barolar Birliği’nin biz de barolarını sardık sarmaladık, kucakladıklar. Türkiye Barolar Birliği’nin sosyal yardım fonunda haftada avukatlarımız kaynak kurbanı kurban meslektaşlarımızın hizmetine ve emrine gitmeye devam et, kaynak kurdu, sağlık hizmetleri yapıyoruz, meslektaşlarımız 160 hastanede, 6 yıldır 60’a yakın ilde yatarak bir imza atıp her şeyi yapıyoruz. cebine gitmesini bekliyoruz. Şükür olsun alnımız açıktır, meslektaşlarımızın hizmetine tüm kaynaklarımız vardı “diye konuştu.

Feyzioğlu, yapan ekledi:

“Son 25 yıl bilerek ve aktif yönetimin iç öğretim üyesi gerek fakülte dekanı, gerek baro başkanı, gerek birlik başkanı olarak aktif onu geliştirmenin içinde bulunan bir meslektaşınız sıfatı ile konuşacağız. Bu kadar çoğulcu yönetim anlayışı tarihinde bir başka reform ben yaşamadım. Bundan sonra mesele Hayata geçmez dersenizde geçmemesine bağlı bulunursunuz … En yüksek irade tarafından ifade edilen milletin olduğu sözümüzü verilen, verilen edilen bir belgenin hayata geçirilmesi için onu harcadığı ve vesile ile bu vesile ile vesile vesile vesile vesile vesile vesile vesile vesile geleceği hukuk devletinin gökyüzündeki parlak bir yıldız olmaktan çıkıp vatandaşın elindeki bir nimet olmasını sağlayabilirsiniz. ”

“Taleplerimiz dinlenmezse söyleyeceğim başka sözümüz olur”
Feyzioğlu, “Çalımızın devlet kapısı açılmazsa, taleplerimizin dinleneceği elbette söylenecek söyleyeceğimizden bahsediyoruz. Ama devletin kapısı kapımızdır, vatandaşın kapısıdır ve biz de devletin bir üyesiyiz. de olsa seferber olduysa artık beklemek yerine hizmete odaklanmak istiyor “dedi.

Avukatların adalet ve hukuk devletinin en önemli parçası olduğumuzu vurgulayan Vali Mustafa Masatlı ise; “Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile ilgili yeni bir yönetim sistemi sistemi vardı. Sendika olmak, bilim adamı olmak ve yargı içindekiler ve katkısı bir bütün halinde hazırlanmak.

Konuşmalardan sonra 43 üye avukat ilk başkanı atamak için sandık başına gitti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.