DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047350-2,33%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suna Kepolu Ataman: “Canla başla çalışmaya devam edeceğiz”

Suna Kepolu Ataman: “Canla başla çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, bu hafta sonu Diyarbakır’da yoğun bir ziyaret programıyla Diyarbakırlı hemşerileri için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

ABONE OL
15:11 | 18 Şubat 2024 15:11
Suna Kepolu Ataman: “Canla başla çalışmaya devam edeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, bu hafta sonu Diyarbakır’da yoğun bir ziyaret programıyla Diyarbakırlı hemşerileri için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman bu hafta sonu Diyarbakır’da gerçekleştireceği ziyaret programına memleketi Diyarbakır’a teşrif eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Diyarbakır havalimanında karşılayarak başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Önceki Dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden ile birlikte; Diyarbakır Kanaat Önderleri ile bir araya geldi.

“Diyarbakır’ımız için istişare kültürü ile daha çok yol alacak ve yarınlarımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” Sözlerini kullanan Suna Kepolu Ataman, Diyarbakırlı hemşerilerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Diyarbakır – Erbil direk uçak seferlerinin başlayacağını müjdeledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Silvan Barajı’na verdiği desteği de, “Özellikle Silvan Barajı’nı çok önemsiyorum. Atatürk Barajı’ndan sonra GAP’ın en büyük sulama projesi olan Silvan Barajı tamamlandığında, şehirleşmesinden, ticaretine çok büyük tarımsal üretim artışı olacak.” sözleriyle ifade etti.

Aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın teşrifleriyle Dicle Üniversitesi’nde Diyarbakır’ın Gelecek Tasavvuru Uluslararası Kongresi açılış programı gerçekleşti. AK Parti Milletvekili Suna Kepolu Ataman kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Diyarbakır Valisi Ali İhsan SU’yu ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Milletvekili Mehmet Sait Yaz ile birlikte hem Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Asena hem de Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol için Seçim İrtibat Bürosu’nda kıymetli hemşerileri ile bir araya geldi. “Hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle çalışacağız. “Gerçek Belediyecilik vizyonu ile Yenişehir’imizin her köşesini ihya edeceğiz.” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Milletvekili Mehmet Sait Yaz, Önceki Dönem Milletvekili Ebubekir Bal, Önceki Dönem MKYK Üyesi Alaattin Parlak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mehmet Halis Bilden ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Sur Belediye Başkan Adayımız Sn. Mehmet Dilek’in Seçim İrtibat Bürosunda kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya gelen Hanım Ağa, “Hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle çalışacağız.” dedi.

“Kadın Her Evin Anahtarıdır.” Diyen AK Parti Milletvekili, kadın hemşerilerinin el emeği göz nuru ürünler yaptıkları ve çocuklarımızın eğitim gördüğü Fırat Aile Destek Merkezi’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Birbirinden güzel eserlere imza atan hemşerilerini ve destek merkezi yöneticilerini de tebrik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.